Феновете плачат: Емилия спира да пее?(Певицата съсипана от тежка депресия-виж още)

Феновете плачат: Емилия спира да пее?(Певицата съсипана от тежка депресия-виж още)
Гласувайте за статията

Емилия спира да пее!

Емилия слиза от сцената за неопределено време. Звездата на „Пайнер” е изпаднала в тежка депресия след жестоката катастрофа. Припомняме, че в четвъртък певицата заедно с годеника си Жорж Башур и сина му Феди Башур катастрофираха на магистрала „Тракия”.

Емилия

Емилия спира да пее

Момчето пострада най-тежко, получи сериозни увреждания на мозъка, опасна черепно-мозъчна травма и изпадна в кома. Въпреки усилията на лекарите, 19-годишния син на строителния предприемач от арабски произход не оцеля и почина. Това съсипа най-близките му хора.

Емилия и годеника й Башур трогнаха милиони с милите си постове в социалните мрежи към починалото момче. Бизнесменът заяви, че е загубил „най-голямото си щастие”.

„Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!”, написа на личната си страница поп фолк дивата. Думите й трогнаха мнозина, а феновете я подкрепиха и пожелаха да бъде силна, за да преодолее тежката загуба.

След жестоката драма и смъртта на сина на годеника й Емилия е отменила всички свои участия.

„Пуснахме официално съобщение, че Емилия временно няма да има професионални ангажименти. Правим го не само заради собствениците на дискотеки, които са направили своите планове, но и заради почитателите, които са се надявали да видят певицата. Тя ще се завърне на сцената, когато реши. Единствено от нея зависи”, коментират от музикална компания „Пайнер”.

Чалга изпълнителката е получила подкрепата на близки и колеги. Единственото, което я крепи в този изключително труден момент са двете й деца-Иван и Мира.Поп фолк звездата е признала, че ще продължи да се бори заради тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар