Мръсен номер: Коцето провали купона на „Капките“ в бара на Халваджиян! (виж какво направи)

Мръсен номер: Коцето провали купона на „Капките“ в бара на Халваджиян! (виж какво направи)
Гласувайте за статията

Коцето явно реши да си отмъсти за третото място!

Поп фолк певецът Коцето спретна мръсен номер на Маги Халваджиян и екипа на „Като две капки вода“. Фактът, че остана на трето място на финала на шоуто очевидно не му се понрави. И той намери перфектния начин да си го върне.

Коцето

Коцето скапа купона на „Капките“, раздели екипа на две

Константин успя да провали дълго подготвяния купон за афтър партито на „Капките“. Което, разбира се, беше ситуирано в бара на Кремена Халваджиян „Библиотеката“.

Чалга идолът първоначално отиде там заедно с останалите, но остана вътре едва половин-един час. След което се изнесе демонстративно, предпочитайки да купонясва в собствената си дискотека в Студентски град.

Заедно с него, разбира се, към чалга клуба хукна първата му дружка Фънки. А Златка Райкова и певицата Бони ги последваха. С тях се вихреше и ценителят на женската красота Благо Джизъса.

„Коцето направи много мръсен номер, защото де факто раздели екипа. Маги и Кремена се надяваха, че афтър партито ще обедини всички участници и работещите зад кадър, но не се получи така.

Славин Славчев имаше ангажименти и също не дойде, а Коцето направо довърши веселбата“, коментират източниците. В този ред на мисли е наистина странно, че големият победител във формата Славин не уважи купона.

Само можем да предполагаме какви са били причините за това. Може би момчето е решило да празнува с родителите си, които бяха в публиката на лайфа и го подкрепяха. А майка му се скъса да плаче още от появата му на сцената.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар