Позор: Дивна не е дала и стотинка за лечението на Кристин, която едва не уби! (скандални подробности)

Позор: Дивна не е дала и стотинка за лечението на Кристин, която едва не уби! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Дивна не е поемала никакво лечение, нито пък е искала прошка от Кристин Илиева!

Моделката Кристин Илиева, която едва не остана инвалид от катастрофата на певицата Дивна, отново е на лечение в Турция. След тежката операция, която й бе направена там, тя получи възпалителна инфекция и се наложи пак да замине за Истанбул.

Дивна

Истината за Дивна възмути всички, как е възможно това?!

Мъките на красивото момиче са огромни, а ако все пак кракът й успее да се възстанови напълно, то това ще отнеме много, много време. Обясниха, че възстановянето й ще продължи поне година и половина, две – безкрайно време за толкова младо и жизнено същество.

Не това обаче е най-шокиращото в случая, а разкритието, че виновницата за всичко това – Дивна, показа пълна апатия и безразличие. Близки до Кристин източници са възмутени от лъжите по медиите, които пишеха, че Дивна е дала пари за лечението на Кристин.

„В това няма нищо вярно. Никакви пари не е дала и никакво лечение не е поемала. Що за глупости се пишат?! Та това момиче нямаше очи дори да посети Криси в болницата и да й поиска прошка. Потресени сме от леденото й сърце. Що за човек трябва да си“, гневят се източниците.

Пред свои приятели пък Кристин Илиева споделила, че през цялото време преди катастрофата Дивна натискала бясно газта, пише ПИК. И изобщо не се вслушала в молбите на Криси да намали скоростта и да шофира внимателно.

Тепърва ще видим какви ще бъдат показанията на Криси по делото и дали певицата наистина ще се измъкне ни лук яла, ни лук мирисала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар