Сестрата на Георги Илиев едва свързва двата края! (Подробности)

Сестрата на Георги Илиев едва свързва двата края! (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Сестрата на Георги Илиев сериозно изнемогва!

В големи лишения е принудена да живее сестрата на Васил Илиев и Георги Илиев – Мариана. Отскоро тя и мъжът й Емил се радват на близнаци, но разходите им са скочили двойно, пише в. „Галерия“.

Георги Илиев

Сестрата на Георги Илиев и Васил Илиев е много зле финансово

Малките Ема и Александра изисквали много пари. Ежедневно се давали за тях големи суми за памперси, мляко, дрехи и др.

Единстените доходи на семейството идвали от бара им в Слънчев бряг, но и той напоследък не вървял добре. Туристите предпочитали други заведения и нещата отивали на много зле.

Съпругът й Емил през живота си не бил работил нищо и това усложнявало още повече положението. Нямало как да се хване някъде на работа, защото нямал никакви умения.

Единствената надежда в случая е вдовицата на Георги Илиев да се смили над роднините му и да сподели с тях наследството на Главния. Въпреки че наскоро тя оповести, че ще им помогне финансово, до момента няма нищо такова.

Както е известно, Мая Илиева наследи всичко легално на Жоро и благодарение на това вече 13 години живее охолен живот. Родното му семейство обаче нямаше този шанс.

Мариана била толкова закъсала, че дори поискала пари от майка си. Възрастната жена давала мило и драго за единственото си живо дете, но и тя нямала възможност да помогне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар