Финансов крах за Миро Каризмата, певецът е в ужас!

Финансов крах за Миро Каризмата, певецът е в ужас!
Гласувайте за статията

Миро Каризмата фалира и се чуди как да изплува от дъното!

Голям финансов удар сполетя Мирослав Костадинов, известен като Миро Каризмата. Той се оказа в голям дълг, който дори е довел до запор на фирмения му дял в „Дейвид енд лйт“, пише в. „Уикенд“.

Миро Каризмата

Миро Каризмата го закъса яко

Преди 7 години певецът купил автомобил на лизинг, но в един момент спрял да плаща вноските. Тогава фирмата „Лизинг финанс“, която му предоставила колата, извадила изпълнителен лист и частен съдебен изпълнител погнал звездата.

Бил запориран фирменият му дял за продуцентска и импресарска дейност и му бил наложен запор от 5 хил. лв. До момента дългът на Миро бил набъбнал многократно и вече дължал цели 22 хил. лв.

Явно именно заради проблемите с парите Каризмата се опита да развие бизнес преди 5 години. Барът му „Бродуей“ на софийската „Витошка“ обаче просъществува едва 6 месеца, което се счита за голям провал на певеца.

Оттогава той разчита само на участията си. С излизането на „Гълъбо“, който стана голям хит, нещата живнаха малко, но не за дълго. В момента предложенията към Миро Каризмата отново били твърде малко и недостатъчно да си покрие дълга.

Последната надежда на певеца е в жена му. Елица е доста добре финансово, тъй като върти успешен ресторант в Лондон. Тя може да спаси съпруга си, но не се знае дали той ще се унизи да й иска помощта.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар