Бомба: Васил Найденов се продаде на „ВИП Брадър“ за 250 бона! (Подробности за договора му)

Бомба: Васил Найденов се продаде на „ВИП Брадър“ за 250 бона! (Подробности за договора му)
Гласувайте за статията

Васил Найденов ще участва в новия сезон на „ВИП Брадър“!

Истинска бомба избухна в светските среди, след като се разбра, че Васил Найденов ще бъде най-голямата звезда в тазгодишния „ВИП Брадър“. Певецът най-накрая се съгласи да влезе в Къщата, но на рекордна цена.

Васил Найденов

Васил Найденов прие предложението на „ВИП Брадър“

Васко Кеца ще получи 250 000 лв., което обаче е само половината от исканата от него сума. Първоначално той пожелал половин милион, но в крайна сметка се съгласил и на 250 бона, пише HotArena.net.

Това ще бъде рекорд за хонорар във „ВИП Брадър“. Досега той се държеше от дует „Ритон“, който се поздрави с 200 ооо лв. преди 3 години.

Нико Тупарев от няколко години насам се опитвал да убеди Васил Найденов да влезе в Къщата. В началото той бил категоричен, че няма да прекрачи прага, тъй като не искал ореола му на звезда да падне, като се покаже ежедневието му.

Все пак певецът бил убеден най-накрая да приеме това предизвикателство, но само при няколко условия. В договора, който трябва да подпише до дни, Васко е поставил няколко строго индивидуални клаузи.

Той ще може да напуска Къщата за всяко свое участие, както е при всички звезди вътре. Няма да бъде показван никога гол и няма да се обсъждат интимни негови връзки, освен ако сам не прецени да го направи.

Васко ще има самостоятелна стая с баня и ще получава храна по свое меню. Има вероятност в договора му да има и клауза, според която да може да се включва само в мисии, в които прецени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар