Скандал: Фънки е бесен от финала на „Капките“, а Маги Халваджиян го уволнява?

Скандал: Фънки е бесен от финала на „Капките“, а Маги Халваджиян го уволнява?
Гласувайте за статията

Фънки може вече да не работи никога в „Като две капки вода“!

Димитър Ковачев – Фънки се забърка в голям скандал след финала на „Като две капки вода“. Рокаджията е бесен от развръзката, но това може да му коства мястото в следващия сезон на шоуто.

Фънки

Фънки приключи завинаги с „Капките“?

Той смятал, че победата е трябвало да отиде задължително у Константин. С него са много близки приятели и неслучайно постоянно му даваше високи оценки.

Върхът беше на полуфиналите, когато оцени по-ниско Софи Маринова, която се справи по-добре от Коцето, а на него пак даде висока оценка. Певицата дори се разсърди и изригна в медиите.

Всичко това е било взето под внимание от продуцента Маги Халваджиян. Той не бил никак доволен от пристрастната работа на Фънки и вече сериозно се замислял дали да не го смени за следващия сезон.

На всичкото отгоре това, което правеше рокаджията интересен в началото, вече не е актуално. Той се държеше грубо и арогантно с участниите и това трупаше рейтинг, но отдавна се изтърка и никой не му обръща вече внимание.

Магърдич смятал, че е нужна промяна, за да има разнообразие. Дори и Хилда Казасян можела да изгуби мястото си за догодина, но при нея причините били други.

В крайна сметка победител в „Капките“ стана Славин Славчев. Това пак не е лош вариант за Фънки, тъй като е рокаджия като него, но той все пак си искал Коцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар