Деси Радева разнищи Славин Славчев: Не заслужаваше да победи!

Деси Радева разнищи Славин Славчев: Не заслужаваше да победи!
Гласувайте за статията

Славин Славчев получи един тон критики от жената на президента!

Съпругата на президента се оказа голям почитател на „Като две капки вода“. Десислава Радева е следяла изкъсо шоуто през последните 3 месеца и не е никак доволна от победата на Славин Славчев, пише в. „България днес“.

Деси Радева и Славин Славчев

Деси Радева скочи на Славин Славчев

Първата дама е имала друг фаворит за успеха и това е бил актьорът Иван Юруков. Според нея, той е влизал в образите най-добре, но уви, Ванката завърши втори.

Жената на Румен Радев е останала изключително недоволна от изпълнението на Славин на финала. За нея той се е превъплътил в образа на Иън Гилиън по доста лош начин.

„Славин ме изнервя някак си. Моите уважения към него, но… половин тон го делеше! От него чувах само високи тонове, но не видях изграждане на образ.” – смята президентшата.

Деси е заклета рокаджийка и затова има претенции, че разбира от рок музика. Друг е въпросът, че никога не е пяла професионално, докато Славин Славчев работи като рок певец.

Семейство Радеви като цяло си падат по рока. Като по-млади и двамата са слушали по цял ден групи като „Дийп Пърпъл“ и „Уайтснейк“.

Припомняме, че Славин спечели автомобил „Форд“, който обаче ще продаде, за да спестява за апартамент. Една достойна постъпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар