Сашка Васева разкри най-голямата грешка в живота си!

Сашка Васева разкри най-голямата грешка в живота си!
Гласувайте за статията

Сашка Васева съжалява най-много за едно нещо!

Певицата Сашка Васева е голямо име в поп-фолка. Тя е първата, която се наложи в чалгата, но не успя да се задържи на върха за дълго.

Сашка Васева

Сашка Васева осъзна най-голямата си грешка

Причината е, че фолк дивата напусна „Пайнер“, за да се развива сама. Решение, за което и до днес съжалява.

„Ако бях останала в „Пайнер“, сега щях да съм царица там. От моя си акъл патя цял живот.“ – ядосва се днес Сашка Васева.

Тя от години не е вадила хит, но причината донякъде е и здравословна. Певицата все повече ослепява и дори се очаква до няколко години да не вижда изобщо.

„Какво ли не опитах, но ми казват, че нищо не може да се направи. Имала съм атрофия на зрителния нерв, което не се лекувало.“ – споделя с горчивина фолк дивата.

Тя е категорична, че ако дъщеря й иска да последва стъпките й, няма да я спира. Елена-Христина в момента е в четвърти клас, но вече показва творчески заложби, пише „България днес“.

Майка й я подкрепя напълно и със сигурност един ден ще се опита да я лансира в „Пайнер“. Засега обаче момичето се интересува повече от рап и харесва Гери-Никол, Криско и др.

„Сцената ми е донесла на мен най-прекрасните изживявания. Била съм много щастлива с публиката винаги досега! Ако трябва да я посъветвам, бих й казала: „Да, развивай се, но усети кое най-силно те влече!“. Да усети къде е нейният талант!“ – казва Сашка Васева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сашка Васева разкри най-голямата грешка в живота си!”

  1. haha

    юни 01. 2018

    Пишете глупости! Сашка НИКОГА не е била в Пайнер.

Добавете коментар