Наталия Симеонова най-после си намери работа: Мая Илиева й даде хляба в ръцете!

Наталия Симеонова най-после си намери работа: Мая Илиева й даде хляба в ръцете!
5 (100%) 1 vote

Наталия Симеонова пак работи, при това за доста прилична заплата!

Русокосата чаровница Наталия Симеонова дълго време беше без работа, но това вече се промени. Тя сменя изцяло амплоато си и в това няма нищо чудно, защото отскоро работи при добрата си приятелка Мая Илиева.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова пак работи

Бившата тв водеща вече се води служител на „ВАИ Холдинг“, пише в. „Таблоид“. Фирмата е собственост на вдовицата на Георги Илиев, която я наследи именно от него.

Не е ясно какво точно прави Наталия там, но най-вероятно е просто част от администрацията. За неособено тежка работа обаче тя прибирала по над 3 хил. лв. месечно.

Да, в телевизията взимаше дори повече. Като лице на „Море от любов“ и „Предай нататък“ блондинката печелеше огромни суми, но не беше щастлива.

Неотдавна тя призна, че телевизията я е направила нещастна и повече не иска да се сеща за нея. Там постоянно е била в стрес за рейтинг и това я е карало да не се чувства сигурна за бъдещето си. Защото днес си на екран, а утре може да не си.

В последните години Наталия Симеонова беше при Денис Ризов в САЩ, където той я издържаше. Явно обаче е осъзнала, че не може да продължава вечно така и си е потърсила работа.

Двете с Мая са близки приятелки от години. Тя дори е била нейна кума на сватбата й с Денис, а Жоро му е бил кум.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар