Симона Загорова зачерква всички мъже след разочарованието със Симеон: Вижте признанието й!

Симона Загорова зачерква всички мъже след разочарованието със Симеон: Вижте признанието й!
Гласувайте за статията

Симона Загорова е много огорчена и не иска да мисли за любов!

Певицата Симона Загорова на практика потвърди новината, която беше известна на всички. Тя вече не е със Симеон Данев, двамата са прекратили една 5-годишна връзка.

Симона Загорова

Симона Загорова в момента не търси любов

Мони даде интервю за в. „Шоу“, където признава, че не й е до мъже сега. За нея в момента любовта е на втори план, защото мисли най-вече за кариерата си.

„Ще кажа само, че в момента съм много щастлива и нито интимната любов или връзка с някого са виновни затова. Прави ме щастлива пеенето и в момента любовта съм я оставила на заден план, гледам си кариерата. Не обичам хората да знаят личните ми отношения. Нека се интересуват от работата ми, другото е излишно. В момента не ми трябва връзка и сериозни отношения, имам други приоритети.“ – споделя Симона Загорова.

Тя вече имаше връзка и след Симеон, но явно и там не са се получили нещата. Имаше сериозен слух за нея и Иван от последния сезон на „Х Фактор“.

В крайна сметка по всички личи, че в момента Мони е сама. Тя иска да мисли само за музика и нищо друго не я вълнува.

Кариерата й тръгна нагоре след появата на новото й парче „Горе, горе“. Там Симона е много предизвикателна и загатва, че ще играе важна роля в българския шоубизнес занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар