ДесиСлава се взе в ръце: Певицата скоро ще възбужда отново бащата на детето си!

ДесиСлава се взе в ръце: Певицата скоро ще възбужда отново бащата на детето си!
1 (20%) 1 vote

ДесиСлава започна своето отслабване и скоро пак ще я видим като привлекателна жена!

Певицата ДесиСлава дълго време се беше запуснала, защото първо беше бременна, а след това се оказа с огромно наднормено тегло вследствие на бременността. Това обаче скоро ще свърши, защото блондинката е започнала ударна диета за отслабване, пише в. „Уикенд“.

ДесиСлава

ДесиСлава започна своята промяна

Фолк дивата е намалила значително дневната си доза храна. Тя е започнала прочистване чрез много плодове и течности, което би трябвало да даде нужния ефект в най-скоро време.

Това е чудесна новина за мъжа до нея Благой Найденов. Боксьорът със сигурност не се чувства уютно до чак толкова закръглена жена, при това с доста години по-възрастна от него.

Има слухове от доста време, че Благо не иска да си ляга с Деси и като причина се счита, че тя е с доста неприятно телосложение от месеци насам. Доказателство за това е, че спортистът не спира да бройка чужди жени по заведенията, докато половинката му гледа сина му.

Певицата обаче е решила да се вземе в ръце, тъй като завръщането й на сцената наближава и не може да си позволи да се появи с този външен вид пред феновете си. Затова не само намалила яденето, но и всяка сутрин бягала в парка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар