Сашка Васева разкри: Слави ме съсипа!

Сашка Васева разкри: Слави ме съсипа!
Гласувайте за статията

Сашка Васева е много разочарована, че кариерата и от години е едно нищо!

Чалга фурията Сашка Васева от години не е вадила нито един хит, дори песен на е изкарвала на пазара. За нея се чу в последните години само покрай участието й във „ВИП Брадър“.

Сашка Васева и Слави

Сашка Васева съжалява, че е била някога със Слави

Здравословното състояние на певицата не й позволява да работи пълноценно. Тя е с атрофия на зрителния нерв и с всеки ден ослепява все повече.

Има и друга причина кариерата й да е в застой от години. За нея си е виновна самата Сашка, която е направила най-голямата грешка в живота си.

Тя е свързана с напускането й на „Пайнер“, за да се присъедини към компания – собственост на Слави Трифонов. Днес фолк дивата осъзнава, че това е било голяма глупост, пише в. „Уикенд“.

„Отидох на среща в офиса им и те ми предложиха да отида при тях. И аз да ги умилостивя, напуснах „Пайнер” и отидох в „БМК”, компанията на Слави. Изпуснах питомното, да ходя да преследвам дивото. Защо, какво ти пука, че ти правят образа, остани си там, прави си хитове, пък нека те плюят. Много ти пука! Обаче моя грешка. Напуснах. След това „Пайнер” отново ме върна, прости ми и на мен пак ми щукна една глупост… Пак напуснах. От моя си акъл патя цял живот. Истината е, че сама съм си виновна.”, признава Сашка Васева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сашка Васева разкри: Слави ме съсипа!”

  1. до клюки

    юни 03. 2018

    недопускайте в сайта си недоносени писачи. сашка васева никога не е била в бмк при слави.едно е вярно, че на райко кирилов жената яко го ревнуваше от сашето.а грозноватата му жена незнам с кой акъл ги мислеше тия неща, след като народния певец миришеше на пот повече от веско маринов ;д;д;д

Добавете коментар