Едно вечно женско приятелство

Едно вечно женско приятелство
Гласувайте за статията

Едно вечно женско приятелство, да оказва се, че и такива неща има. Те са красиви и доста популярни, освен това се са и колеги, работят в една сфера. Станаха известни с един и същи, но освен в киното и в реалния свят са наистина близки.

По между им няма драми и скандали, дори не са се карали за мъже и очевидно не си завиждат, а напротив – Дженифър Анистан и Кортни Кокс.

Макар на светлокосата Анистан да не й върви в личен план, тя си е звезда от голяма класа, затова пък и сега в трудните й дни след раздялата с поредната голяма и дългогодишна любов Д. Теру, до нея отново е не друг а вярната й приятелка МОника или както си е името – Кортни Кокс. 

Двете бяха заедно на още едно светско събитие – благотворителен прием свързан с еко кауза. Събитието бе организирано с Малибу, както се цитира и в изданието за светски личности и истории – сп. Ева.

Двете се сприятеляват покрай работата и дългите сезони на снимане на сериала „Приятели„, а след края му контактите им се пренасят и в живота така и сега журналисти и техни близки можаха да е уверят, че двете дами са откровено близки и са пример за фино гилдията и за дамите по света, доказват, че такова чудо женска дружба реално си съществува.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар