Алекс Сърчаджиева в изповед за майка си: Тя беше друг човек извън сцената!

Алекс Сърчаджиева в изповед за майка си: Тя беше друг човек извън сцената!
Гласувайте за статията

Алекс Сърчаджиева всеки ден се сеща за майка си и се моли за душата й!

Почти 12 години изминаха от смъртта на Пепа Николова, но актрисата остава незабравила. Тя е такава за своята дъщеря Алекс Сърчаджиева, която не крие, че загубата на майка й е най-тежкото нещо в живота й.

Алекс Сърчаджиева и Пепа Николова

Алекс Сърчаджиева още страда за майка си

Жената на Иван Ласкин и до днес непрестанно се сеща за покойната си майка. Тя смята, че хората не са я познавали добре, защото са виждали само актрисата.

Александра твърди, че извън сцената Пепа е била напълно друг човек. Нямало помен от нахаканото й поведение в театъра, което било просто маска, която си слагала, за да не я нараняват.

Николова е давала много съвети на дъщеря си приживе. Те са й ценни и до днес, защото са я направили по-добра в професията й.

„Александра, аз съм си изградила своето име, ти си никой. Хващаш си твоя път и няма да лежиш на името на майка си и на баща си.”, казвала Пепа Николова на дъщеря си Александра Сърчаджиева.

Най-голямата мечта на майката била един ден дъщеря й да стане толкова добра актриса, че да може да се гордее с нея. Нещо, което не успя да види приживе, защото когато почина, Алекс още не беше изгряла като звезда.

„Няма да забравя едни думи, които тя каза по телевизията – че иска един ден да я спрат и да й кажат, че трябва да се гордее с дъщеря си. Затова се надявам просто да вървя достойно по пътя си. Не ми е важно дали ме познават хората или не, важното е правя достойни неща.“ – споделя водещата на „ВИП Брадър“, пише в. „Уикенд“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар