Бременната Лора Крумова е в ужас, станала е огромна!

Бременната Лора Крумова е в ужас, станала е огромна!
Гласувайте за статията

Лора Крумова не може да спре да наддава и това се превръща в сериозен проблем!

Тв водещата Лора Крумова е бременна от известно време насам, а това се отразява зле на фигурата й. Блондинката по принцип е с по-едра структура и затова лесно качва килограми.

Лора Крумова

Лора Крумова не спира да пълнее, дори бременността й вече не е оправдание

Тя вече е в майчинство, но приятелите й твърдят, че е станала направо огромна. Напълняването й било толкова драстично, че мнозина вече се притеснявали за здравето й.

„Нормално е, когато си бременна, да качиш килограми, но при Лора е нещо страшно. Не може да спре да качва… Ако не роди скоро, ще заприлича на бъчва.“ – споделят загрижени за журналистката приятели.

Мъжът й Сотир не смеел да я подлага на диета, защото се страхувал това да не навреди на бебето. И той обаче все по-трудно понасял напълняването на жена си, като дори не я докосвал в леглото.

Лора Крумова имаше подобна бременност и преди няколко години, когато износи сина си. Тогава се върна с 20 кг. наднормено тегло, но постепенно успя да свали част от него.

Всъщност допреди два месеца Лора изглеждаше в чудесна форма и видимо влязла в ритъм. После обаче забременя и това преобърна всичко.

„Когато напълнях няколко килца за две седмици, помислих, че задържам вода. Оказа се, че съм бременна.“ – споделя Крумова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар