Половинката на Кристияно отвръща на удара

Половинката на Кристияно отвръща на удара
Гласувайте за статията

Половинката на Кристияно отвръща на удара на множеството критици, които напоследък сипаха по нейн адрес какви ли не обидни слухове и удари. Особено силна  е агресията из социалните мрежи към Кристияно и привлекателната половинка на футболната звезда – Джордина Родригес. Двойката е на заслужена почивка и настройка на крис преди Световния турнир по футбол. Той именно започва след около десет дни и ще се проведе в близка нам страна – Русия.

Роналдо навлече гнева на феновете, а половинката му най-много бе засегната

Там екипът на националния отбор на Португалия очаква своята звезда. И дали заради фенове на други отбори или чиста злоба, но мнозинство от агресивни посетители на страниците на двамата влюбени ги обвиниха за скъпата им ваканция на вила в курорта Марбея, цитираме Гонг медия.

Особено силни в социалните форуми са нападките към хубавицата, коментираха се цени на нощувка за вилата на семейството от близо 7 хиляди евро на вечер. Определено цените са си доста високи, независимо, че двойката им адоста солидни спестявания и са сред едни от знаменитостие в световен план.

Можем да добавим и че тези нападки идват и на фона на развихрилия се скандал и дори възможност за затвор за футболиста поради скриване на данъци от властта. Пореден подобен скандал се за вихри наскоро около Роналдо, той не за пръв път е обвинен в това престъпление.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар