Кичка Бодурова: Менторите в „Гласът на България“ закопаха финалистите! (още подробности)

Кичка Бодурова: Менторите в „Гласът на България“ закопаха финалистите! (още подробности)
Гласувайте за статията

Кичка Бодурова скочи срещу менторите в „Гласът на България“!

Естрадната легенда Кичка Бодурова отново показа критичния си нрав. Снощи, на финала на „Гласът на България“, тя се вбеси. И направи мнението си публично достояние чрез мрежата.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова яко насоли менторите в „Гласът на България“ и най-вече Поли Генова

Бодурова изригна срещу менторите на формата като заяви, че вместо да изпишат вежди на финалистите, те са им извадили очите. С неподходящите песни, които избраха да дуетни парчета. Ето какво коментира Кичка Бодурова:

„Гледам „Гласът на България“ и истински се радвам на младите. И се чудя на менторите, които на финала вместо да изберат дуетни песни, с които да покажат силата на тези гласове, ги закопаха с евтини шлагерчета. Където те не можеха силно да се изявят.

И това е последната тяхна изява! Успех!
P.S. И между другото музиката на песента „Остани“ на Паша не е на Тончо Русев, както бе представена, а на Николай Арабаджиев – все пак обидно е.

Аз пях тази песен, когато се явих на на Златният Орфей като студентка в консерваторията. Браво Ниа!“, написа Кичка Бодурова в профила си в мрежата. И, разбира се, беше аплодирана от мнозина за мнението си.

Както знаем, големият победител на шоуто стана Ниа. Която успя да пребори младата любимка Виктория едва с малък процент от зрителския вот. Така менторът й Иван Лечев за пореден път грабна короната на ментор номер едно във формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Кичка Бодурова: Менторите в „Гласът на България“ закопаха финалистите! (още подробности)”

  1. Ники

    юни 05. 2018

    Права е Кичка и много нейни колеги,които изказаха възмущение.

Добавете коментар