Лора Крумова: Не знаех, че съм бременна! Мислех, че задържам вода (още подробности)

Лора Крумова: Не знаех, че съм бременна! Мислех, че задържам вода (още подробности)
Гласувайте за статията

Лора Крумова нямала представа, че е заченала от Сотир!

Водещата на Нова телевизия Лора Крумова излезе в отпуск по майчинство. Тя е в напреднала бременност и ще се готви за раждането на второто си дете от своята половинка Сотир.

Лора Крумова

Лора Крумова смятала, че задържа вода, а не, че е бременна

Оказа се обаче, че бебето не е било планирано. Дори самата водеща не знаела, че е заченала. Имало едни две-три седмици, в които тя наддала твърде много на тегло, но пак не заподозряла нищо. Дори смятала, че е подпухнала и наедряла, тъй като задържа вода.

Въпреки че не била запланувала бременността си, Крумова сега не мислела за нищо друго. Бебето било приоритет за нея и мъжа й.

„Лора не е от хората, които споделят много за личния си живот. Толкова години се пази от това, че сега нямаше никакво намерение да се променя. Дори за самата нея бременността й дойде доста изненадващо. Но стана смисъл на живота й“, коментират близки до нея източници.

Колкото до факта, че Лора Крумова пазеше в тайна истината за състоянието си, то причината е от чисто суеверие. Допитала се и до Сотир, но той мислел същото.

„Тя криеше много добре неразположението си от всички. Притеснявала се до 4-ия месец, че може нещо неприятно да се случи. Едва след това сподели на някои по-близки колеги. Но държеше всичко да си остане тайна до момента, в който ще стане от стола си в предаването“, разкриха източниците.

След броени месеци второто дете на Лора и Сотир ще се появи на бял свят, а най-нетърпелив да го гушне, е вече порасналият им син. Фамилията се увеличава, а щастливите родители вече си мечтаят за бъдещите пътешествия с караваната край морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар