В ступор: Това Наталия Симеонова ли е?! (феята на любовта е неузнаваема – виж тук)

В ступор: Това Наталия Симеонова ли е?! (феята на любовта е неузнаваема – виж тук)
Гласувайте за статията

Наталия Симеонова сащиса зрителите на Би Ти Ви!

Феята на любовта Наталия Симеонова се върна в България за абитуриентския бал на дъщеря си Виктория. Както знаем, тя и Вики ще се установят в САЩ при Денис Ризов, където момичето ще следва в университет.

Наталия Симеонова

Наталия Симеонова не прилича на себе си

Докато си е у нас обаче, Наталия Симеонова не се скри от медиите и обществеността, а няколко дни участва в предаването на Би Ти Ви „Преди обед“. Именно там тя меко казано сащиса зрителите с пълната си промяна.

Нейни фенове останаха потресени от визията й, която днес наподобява на тази на Алла Пугачова. Лицето на Наталия е подпухнало до неузнаваемост като видимо личи, че е качила поне още 15-ина и повече килограма.

Припомняме, че ядовете на Наталия Симеонова с теглото стартираха след раздялата й с Денис Ризов преди години. Тогава той й призна, че се е влюбил в друга и я помоли да се разделят. Което я хвърли в страшен шок и водещата потърси дори помощта на психолог.

„Беше много тежък момент за мен. Не можех да се храня, да спя. Наложи се да започна посещения при психотерапевт. От него получих и рецепта за лекарства. Те обаче разбъркаха тотално хормоните ми и се простих завинаги с предишната си фигура.

Всеки път, когато спра медикаментите си, хормоните се взривяват и качвам килограми. Не е приятно, не се чувствам добре, но това е положението. Уви, сякаш вече се примирих. Някак свикнах с мисълта, че дрехите с размери S и M вече не са за мен“, признавала е неведнъж Наталия Симеонова.

Чаровната блондинка обаче не крие огорчението си от факта, че у нас хората се отнасят зле с различните от тях. И вместо да се отнесат с разбиране, те предпочитат да гледат сеир и да се присмиват на хората.

„Смятам, че всеки интелигентен човек би разбрал, че става въпрос не за липса на воля или лакомия, а просто за здравословен проблем. Уви, много често у нас липсва такт по този въпрос“, споделя огорчената Наталия Симеонова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “В ступор: Това Наталия Симеонова ли е?! (феята на любовта е неузнаваема – виж тук)”

  1. Да се понапъне малко

    юни 04. 2018

    Ама то има и хормонални лекарства, все пак. Нейният Денис не е беден, за да не може да й ги купи.
    В краен случай, да направи като Люси Иларионов.

Добавете коментар