Алекс Богданска изрева: Ето какво й дойде до главата! (още подробности)

Алекс Богданска изрева: Ето какво й дойде до главата! (още подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска е бясна и силно разочарована от случилото се!

Съпругата на Даниел Петканов – Алекс Богданска изрева в мрежата. Тя е бясна и обидена от лошата изненада, която й поднесли. А именно – хакването на профила й в Инстаграм. Последният се оказа изтрит, без Александра да има каквото и да било обяснение за това.

Алекс Богданска

Алекс Богданска се оказа с изтрит профил в Инстаграм

„Нямам мейл, нито обяснение защо се е случило. Парадоксът в момента е, че официалния ми профил не съществува за сметка на няколко фалшиви такива. Те продължават да се представят за мен и да заблуждават хората. А последователите им набъбват главоломно“, изрева Алекс Богданска в мрежата.

Не е ясно кой и защо й е причинил това, но любимата на Дани Петканов се закани, че нов профил там няма да си прави. Нито пък ще предостави данните от личната си карта просто ей така, ако й ги поискат. Самата тя даде един съвет на потребителите в мрежата като цяло:

„Не градете живота си на чужд терен (социални медии), защото няма гаранция, че един ден няма да ви отнемат всичко, в което сте инвестирал време и енергия.

А сега използвайте си телефоните по предназначение и се обадете на някой скъп за вас човек, вместо да си качите ново story в Инстаграм. Така животът ви ще бъде хем по-прекрасен, хем по-истински“, съветва половинката на Даниел Петканов.

Не е ясно колко точно хора ще я послушат, но определено няма да сбъркат ако го направят. А и отдавна се е доказало, че прекалено активните в мрежата не могат да се похвалят с истинско щастие и интересни преживявания в реалния живот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар