Къци Вапцаров пропищя от шофьорите на пътя: Ето какъв ужас изживял със сина си!

Къци Вапцаров пропищя от шофьорите на пътя: Ето какъв ужас изживял със сина си!
Гласувайте за статията

Къци Вапцаров пропищя от простотията на шофьорите на пътя!

Къци Вапцаров изригна в мрежата. Бившият водещ на шоуто „Невада” е много активен в Интернет. Но сега бившият брадър не коментира някаква житейска драма или поредното събитие, а изригна в мрежата. Той останал ужасен от безочието шофьор на такси, който за малко не блъснал сина му на пешеходна пътека:

Къци Вапцаров

Къци Вапцаров пропищя от наглеците на пътя

„Светва ни зелено с малкия на пешеходна пътека. Той хуква напред, аз по него и едно такси профучава край нас и завива надясно. Подвиквам му и той спира. Питам го: Ти видя ли че минаваш на червено?

А той, с един глас, нещо средно между неадекватност от напредналата възраст и пиян, вика: Ама аз пълзя бе, какво толкова е станало? Боже, боже, колко неадекватен и прост народ щъка по улиците с коли.

Продължавам да твърдя, че тази нация е окончателно за психиатър! Уча малкия и на зелено да се оглежда по два пъти във всички посоки!“, изрева Къци Вапцаров в мрежата.

Коментарът му веднага бе харесан от мнозина и потребителите на мрежата не спряха да „анатемосват” пишман шофьорите.

Този път Къци Вапцаров е ударил джакпота с темата, защото пътно-транспортните произшествия се увеличават, както и неадекватните водачи, които не взимат от дума и продължават да нарушават правилата.

„Добре го учиш, Къци. Изобщо докато пресича да се оглежда непрекъснато! Защото си прав – освен че щъкат прости хора, има и една друга опасна категория щъкащи – прости и агресивни, които пребиват за нищо! Примери бол. В Мутрагения всичко е възможно“, подкрепи го и потребител в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар