Алисия отплава на другия бряг? (Виж как скъса синджира-снимки)

Алисия отплава на другия бряг? (Виж как скъса синджира-снимки)
1 (20%) 1 vote

Алисия отплава на другия бряг?

Поп фолк дивата Алисия се включи в скандално парти с полуголи танцьорки в нашумял столичен клуб. Гласовитката от Вакарел винаги е демонстрирала примерно поведение на сцената и не си е позволявала волности.

Чалга дивата не се е отпускала и за разлика от колежката си Галена е залагала на примерно поведение и скромни тоалети. Но този път Алисия скъса синджира и накара феновете й да останат с отворени уста, пише „България днес”.

Алисия била налазена от изкусителни танцьорки. И вместо да остане равнодушна или да си остане статична по традиция, Алисия се поддала на съблазънта и започнала сладострастно да се отърква около кръшните им тела, коментират изумени посетители на нощния клуб.

Алисия

Алисия се заиграва с момичета

Постъпката й определено не била нито инцидентна, нито временна. Разпуснатото й поведение продължило цяла вечер за радост на посетителите. Алисия пеела и се закачала с момичетата, които й отвърщали с плам и страст.

В един момент красавиците започнали да се целуват с език, но звездата на „Ара мюзик” не посмяла да отиде толкова далеч. Тя само наблюдавала какви ги вършат танцьорките и не се престрашила да се включи в играта на сцената.

Алисия залитна по танцьорки

Все пак Алисия не устояла напълно на горещите сцени и също заголила бедро, казват слисани очевидци.

Мнозина се запитали дали наистина певицата вече не е отпътувала към собствения си пол. Следващата картинка също навявала на тази мисъл. И този път не липсвали млади момчета, които не спирала да флиртуват със звездата. Но тя ги стрелкала само с леден поглед и единственото, което им позволявала било да се снима с тях.

По-подпийналите мачовци били по-смели, но и тях не ги огряло.

В момента няма яснота и относно любовния статут на Алисия. Последното й актуално гадже бе пернишкия бизнесмен Жоро Бирмата. Но поп фолк дивата не се е появявала с младия богаташ от месеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар