Броени дни до мегаконцерта на Слави Трифонов в Лондон: Ето какво съобщи шоуменът! (виж тук)

0

Слави Трифонов направи официално съобщение преди концерта в Лондон!

Броени дни остават до мегаконцерта на шоумен номер едно Слави Трифонов и Ку-ку бенд в Лондон. Очаква се хиляди зрители да изпълнят най-голямата зала в Европа, за да чуят и видят на живо своите любимци.

Слави Трифонов
Слави Трифонов потвърди, че парите от концерта отиват за децата

Слави Трифонов обаче не забрави обещанието си, че ще дари приходите от концерта си на родителите на деца с увреждания. Той го потвърди отново и увери всеки, закупил билет, че ще бъде част от тази благотворителна кауза.

„Концертът ни с „Ку-ку бенд“ в най-голямата европейска зала The O2 Arena на 9 юни ще е под надслов „Системата ги убива“ и ще е в подкрепа на родителите на деца с увреждания.

Цялата печалба от концерта ще бъде дарена за тяхната кауза. Затова всеки, който е закупил или ще си закупи билет за събитието, лично ще подпомогне една българска кауза.

На 9 юни Лондон ще бъде български и поради още една причина – за пръв път в култовата зала The O2 Arena ще звучат велики български патриотични песни, които са част от нашия репертоар.

А всеки закупил билет ще получи и подарък – новия диск на „Ку-ку бенд“ с патриотичните „Песни за българи“! Албумът беше създаден специално за всички български училища и читалища и не се разпространява в търговската мрежа.

На 9 юни всеки зрител на концерта „Системата ги убива“ ще получи безплатно „Песни за българи“. Защото тези песни ни правят българи и винаги трябва да се слушат!“, съобщи официално Слави Трифонов в страницата си в социалната мрежа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.