Мариела Нордел размаза хейтърите след „Черешката на тортата“! (ето какво заяви на всеослушание)

Мариела Нордел размаза хейтърите след „Черешката на тортата“! (ето какво заяви на всеослушание)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел отново отвори голямата си уста!

Мариела Нордел блесна за пореден път на екран с участието си в „Черешката на тортата“. Тази седмица тя ще посреща гости и ще показва кулинарните си умения, заедно с Даниел Петканов, Ивайло Колев, Луна и репортерката на Гала.

Мариела Нордел

Мариела Нордел не пропусна да си покаже острия език

След снощния скандал между нея и фризьора Ивайло Колев обаче, Мариела Нордел счете за нужно да размаже и хейтърите в мрежата. Ето какво написа в профила си:

„За неразбралите и изоставащите в час пак да обясня:
– Правя разлика между работа и личен живот! /Дефиниция за работа – всичко, което върша с договор/. Каквато съм в бизнеса, няма нищо общо с това коя съм аз!

След първия ми развод си научих урока и никога не смесвам работата с нещо друго. Това пояснение е за едни, дето още не са слезли от балкона, много се вживяват в сериалите и от седем годишни не са престанали да крещят на прожекциите, „бат Гойко, убий ги!“.

– Когато работя, за мене са важни три неща: Резултата – дали сме достигнали целта и изпълнили задачите, поради, които сме се хванали въобще за тази работа. Възложителя – доволен ли е! Крайния потребител – получил ли е, каквото възложителият е желал. ТОЧКА! Нищо друго няма значение, както вика Металика.

– За бавно развиващите се, впрегачните животни, платените агитки и неплатените такива, да натвърдя, че не се влияя, нито интересувам от техните симптоми, диагнози, мнение, поведение – нито чета, нито се впечатлявам, а просто механично бан-вам и трия.

– За вманиачените по външния вид – всяко нещо с времето си. Важно е да знаеш тайминга. Щеше да е безотговорно да изглеждам на 20, както изглеждам сега, както и гротескно да се притеснявам, че на 50 не съм това, което бях на 20!

Когато си имал възможността да имаш всичко – и пари, и красота, и внимание, вече малко неща те блазнят или безпокоят. А когато си се преборил с какво ли не, просто се радваш, че си жив и че си успял да бъдеш отново здрав, заради семейството, приятелите и живота!

– За загрижените за мен, за моя имидж, благосъстояние – Много съм щастлива! Мога да си позволя да правя, каквото си искам, свободна съм, не завися от никого и нищо. Въпреки проблемите ми, нямам нужда да обиждам, нито да се изтъквам, за да се чувствам прекрасно.

И това е живота – в цялото му разнообразие, с всичките му горе и долу аз обичам хората, обичам живота!

Моля, не се лайскайте, ако си пиша тука сега, не е, защото трябва да се обяснявам на бавноразвиващите се, на вечно намусените, на несигурните в себе си или пък самовлюбените, а от любов към комуникацията.

Аз съм си писател и крайно време е да напиша една книга, а не само да драскам тука. Лошото при книгите е, че няма обратна комуникация. Поне веднага, де….

Ами, това е! Койт разбрал – разбрал! Повече разяснения нЕма да има! Не и тука, в книга – може би. И то, скоро“, заяви Мариела Нордел в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар