Валентин Кулагин: Не се напъвайте! Няма да повторите моя успех в „Черешката“! (още подробности)

Валентин Кулагин: Не се напъвайте! Няма да повторите моя успех в „Черешката“! (още подробности)
Гласувайте за статията

Валентин Кулагин се е взел доста на сериозно!

Гримьорът Валентин Кулагин съвсем си повярва. Преди часове той излезе с високопарен пост в мрежата, насочен към новия сезон на „Черешката на тортата“.

Кулагин

Кулагин се присмя на Ивайло Колев и „Черешката на тортата“

В него хасковлията прозря целта на сценаристите на формата да изкопират епизодите с неговото участие, които били най-рейтинговите до момента като цяло. Ти да видиш… Ето какво заяви Валентин Кулагин, а вие го коментирайте, както си искате:

„Изглежда „Черешката“ се опитват да повторят моят успех и рейтинг. Опитали са да имитират конфигурацията, като включат този път фризьор и да създадат конфликт между участниците, след като видяха, че формулата работи.

Но този успех няма как да се повтори. Моят образ и стил са неподправени и автентични, без да се напъвам и без актьорски игри. Какви са тези преиграни ревове на Ивайло?!

Защо всички си мислят, че симпатии се печелят с рев по телевизията?
Лунето пак се въобразява на звезда с тоалети от Илиенци и очила $2 от куку магазина. Е, няма как да й повярваме.

Нищо ново, нищо интересно. Честита победа в предаването на Мариела Нордел и приятно ядене на солети и банани на Луда! Тя си е свикнала.

Сори, че ви развалям кефа като обявявам кой ще победи, но и без това не е особено важно. Това предаване вече не може да бъде кулинарно.. след моето участие…“, заяви категорично Валентин Кулагин след снощното предаване. Доста самонадеяно, а?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар