Скандалната учителка Милена Сталева от абитуриентския бал остава на работа! (сринала се след резила с ученика си)

Скандалната учителка Милена Сталева от абитуриентския бал остава на работа! (сринала се след резила с ученика си)
Гласувайте за статията

Скандалната учителка Милена Сталева няма да бъде уволнена!

На работа ще бъде оставена скандалната учителка Милена Сталева, позната на цяла България с резила си на абитуриентския бал на своите ученици. Тогава тя се снима седнала в скута на зрелостник, който опъва дебела пура. Тя пък е заголила предизвикателно бедър.

Милена Сталева

Милена Сталева беше помилвана и оставена на работа

„Тя има тридневен срок да обясни случая. Не мога да давам присъди, тъй като искам да чуя и нейната позиция. Всеки има право да се защити. Ще се позовем на етичния кодекс и със законови прийоми ще издам нейното наказание.

Със сигурност няма да бъде уволнена, тъй като е добър преподавател, а на матурите нейните ученици постигнаха отлични резултати“, заяви по случая директорката на школото Роза Желева.

Според госпожа Желева не е нужно да се стига до такива крайни мерки като уволнение в случая, тъй като Сталева си взела поука и искрено съжалявала за стореното. А и самата тя била изключително добър професионалист, който учел децата отговорно.

„Повярвайте ми, тя разбра какво е направила. Тя и семейството й тежко преживяха всичко, което се изписа и обвиненията, които й отправиха. Подложена е на стрес, така че нека да не усложняваме състоянието й.

Нашата учителка си научи урока. За съжаление, понякога в живота става така – научаваме си уроците по трудния начин“, клати глава директорката Желева.

За разлика от Милена Сталева, другата пишман даскалица, която свали гащите на мъж на дансинга по време на един от баловете, сама си е подала оставката. Въпреки че въпросният мъж не е бил ученик, а неин личен познат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар