Бомба: Георги Валентинов заряза Златка Райкова! (годежът вече е в историята)

Бомба: Георги Валентинов заряза Златка Райкова! (годежът вече е в историята)
Гласувайте за статията

Златка Райкова беше натирена от Георги Валентинов след изневярата!

Чутовен крах беляза годежа на Златка Райкова и Георги Валентинов. След цялата еуфория покрай публичното предложение за брак в „Като две капки вода“ на ММА боеца, днес всичко вече е в историята.

Златка Райкова

Златка Райкова беше зарязана от годеника си Георги Валентинов

Оказа се, че Валентинов сам е прекратил фарса и си е взел обратно пръстена от Златка Райкова. А причината е повече от ясна и логична – изневярата на плеймейтката, която му сложи рога зад кулисите на „Капките“.

Припомняме, че Русата Златка беше сгащена да мърсува с брата на Борис Дали – Велислав Делибалтов. А разкритието предизвика шок у всички. След като скандалът гръмна в медиите, Георги Валентинов побесня тотално. И моментално сложи край на мечтите си за общо бъдеще със Златка.

Самата Райкова се издаде на финала на „Като две капки вода“, когато водещите я попитаха оттук накъде – към сватбата или към музикалната кариера.

„Към нито едно от двете“, отвърна на секундата Златка Райкова, което само по себе си казва всичко. Близки до нея пък подшушнаха, че двамата с Георги са си спретнали чутовен скандал в дома си. След който Злати се е изнесла с неистов рев.

Дали тя ще продължи отношенията си с брата на Борис Дали, или случилото се между тях е само един нагон, който й коства любовта, това ще разберем тепърва.

Едно поне е ясно – плеймейтката спечели добри пари от хонорара, който й даде Маги Халваджиян. Така че може да си позволи да разпусне за известно време. И най-вече да попътува, за да може най-добре да изясни мислите и чувствата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар