Албена Михова живее с духове: Има 16 клипа с мистичните същества! (Още подробности)

Албена Михова живее с духове: Има 16 клипа с мистичните същества! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Албена Михова говори с духове

Албена Михова изпитва огромно влечение към мистиката. И не се страхува да го признае. Вечно усмихнатата актриса често попадала в необичайни ситуации и се срещала с мистичните създания.

Албена Михова живее с духове

Много от случките са странни и необясними, но правят живота й интересен.

След като родителите й умират, сенки започнали да минават през дома й.

„Само човек, който се е сблъсквал с някакъв тип усещане, действие или нещо друго, може да те разбере, всички останали по-скоро биха те сметнали за луд, за изперкал човек“,жалва се сладураната.

За нея тези сенки били на майка й и баща й и тя е убедена в това. Никой не е в състояние да я убеди в противното.

Майка й си отива от този свят, когато блондинката е само на 12 години. Две години по-късно смъртта покосява и нейния татко.

Албена Михова остава сама на този свят. Роднините й дават гръб и не искат да я приемат в домовете си. След като навършва 20 години самотата я стяга здраво. Малко по-късно родителите на нейната най-добра приятелка й стават попечители.

Албена Михова имала още среща с духове. Преди време репетирала една пиеса в Разград. Дали и да пренощува в стара, но обновена къща.

„Оставиха ме да спя там само за една нощ, но се оказа нощ, в която аз не спах… В стаята преминаха разни жълти енергии, които все едно ме докосваха. Усещах го по врата, по лицето, много ясно. Помислих си даже за миг, че откачам. Увих се в някакъв чаршаф и така и не мигнах цялата нощ“, още е разстроена актрисата.

Чаровната актриса не почувствала никакъв страх. Дори направила с телефона си цели 16 клипа. На тях ясно се виждали жълти кръгове, които се движели и минавали през всичко.
Звездата признава, че има много случки с духове.

Докато били заедно бившият й приятел Тома преживели сходни ситуации с мистичен характер. Двамата чували необичайни шумове и попадали в необясними ситуации.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар