Корнелия Нинова изригна: У нас само имитират борба с корупцията! (Виж още)

Корнелия Нинова изригна: У нас само имитират борба с корупцията! (Виж още)
Гласувайте за статията

Корнелия Нинова изригна в мрежата!

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отново не скри истината. Червената лидерка остро критикува управлението на сегашния кабинет на Бойко Борисов.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова размаза управляващите заради корупцията

Тя изригна срещу една от най-наболелите теми на държавата-корупцията, както и псевдо борбата, която се води срещу нея.

„Европейска България означава европейски стандарти за борба с корупцията. Корупцията в България взима все по-големи размери.

До момента имаме само имитация на борба с корупцията, но не и някакви резултати.

Това казах на първата международна конференция „Европейски практики и възможности за противодействие на корупцията“, под патронажа на президента Румен Рaдев.

Пример за тази имитация е приетият от управляващите антикорупционен закон и това, че заявиха готовност за разговори по темата и взимане на национално отговорни решения, а провалиха заседанието на КСНС, свикано от президента.

За адекватността на закона на управляващите свидетелства и фактът, че само месец след приемането му, са започнали промени в него.

Поздравих президента за конференцията, защото: „Европейска България означава и европейски стандарти за борба с корупцията“, написа в профила си Корнелия Нинова.

Червената лидерка не се изказва за първи път толкова остро. Вероятно търпението на Корнелия Нинова вече е на изчерпване и затова тя „стреля” направо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар