Слави Трифонов победи: Осъди „Господари на ефира“ и размаза Джуди Халваджиян! (виж как ликува)

Слави Трифонов победи: Осъди „Господари на ефира“ и размаза Джуди Халваджиян! (виж как ликува)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов победи във войната срещу Джуди Халваджиян!

Шоумен номер едно Слави Трифонов има повод да празнува. След 10-годишна съдебна битка той най-после успя. И осъди предаването „Господари на ефира“ за сумата от над 13 000 лева.

Слави Трифонов

Слави Трифонов осъди предаването на Джуди Халваджиян и го накара да побеснее от яд

Това е страшен удар за продуцента Джуди Халваджиян, който само преди година се скъса да тръби, че съдът ги оправдал по делото на Дългия. Тогава Халваджиян твърдеше, че Върховният касационен съд е застанал на тяхна страна и искът на Трифонов бил отхвърлен.

Само че очевидно Джуди е избързал с щастието, тъй като Слави и адвокатите му са обжалвали. И в крайна сметка победиха. Снощи самият шоумен оповести новината в страницата си в мрежата като написа следното:

„Днес Върховният касационен съд потвърди решението на Софийски апелативен съд. С което окончателно осъдих предаването “Господари на ефира” за нарушаване на авторското право по отношение на „Шоуто на Слави“.

Съдът ги задължи да платят 13 хиляди 38 лева и 25 стотинки. Това е окончателното решение по този казус.

Това дело не беше за пари, а за справедливост. Затова ще даря цялата сума на организацията на майките, грижещи се за децата с увреждания“, съобщи Слави Трифонов.

Интересно, но до момента няма отговор от Джуди Халваджиян. Който в този случай явно предпочита да си кюта и да чака медийният шум да отмине.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар