Юлияна към Росен Плевнелиев: Връзката ти с Деси съсипва синовете ни!

Юлияна към Росен Плевнелиев: Връзката ти с Деси съсипва синовете ни!
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев получи сериозен упрек от бившата си съпруга!

Бившият държавен глава Росен Плевнелиев си навлече гнева на своята екс съпруга Юлияна. Причината е свързана с връзката му с Деси Банова, която е бременна от него.

Росен Плевнелиев, Деси Банова, Юлияна Плевнелиева

Юлияна предупреди Росен Плевнелиев за Деси

Оказва се, че показността на цялата любов между бившия президент и бившата синоптичка наранява децата му от Юлияна. Двамата му сина се чувствали доста объркани, защото се намират в деликатна възраст, пише в. „Галерия“.

Майка им се свързала с баща им и го помолила да спре да излага на показ всичко, което се случва между него и Деси. Тя му съобщила, че децата трудно приемат, че ще имат братче или сестриче от друга жена, а не от майка им.

Момчетата се намират в много сложна ситуация, защото родителите им се разведоха, а преди това изгубиха и големия си брат Филип. Затова всяко една промяна може да ги смаже психически.

„Трябва да се внимава много от страна на родителите на децата, защото приемат всичко много навътре. Те недоумяват защо баща им ще има дете от друга жена.“ – споделя познат на семейството.

Юлияна Плевнелиева също има друга връзка, но тя не е толкова сериозна и не я излага на показ. Дори се смята, че я крие от децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар