Шок: Деян Донков разбил психиката на Саня Борисова, правела сцени на Ники Илиев 10 години! (скандални разкрития)

Шок: Деян Донков разбил психиката на Саня Борисова, правела сцени на Ники Илиев 10 години! (скандални разкрития)
Гласувайте за статията

Саня Борисова успяла да почерни живота на Ники Илиев!

Режисьорът Ники Илиев несправедливо беше обвинен за развода със Саня Борисова и връзката му с младата Даяна Ханджиева. Това стана ясно след като близки до бившата двойка хвърлиха бомбата с чудовищни разкрития.

Ники Илиев

Саня Борисова успяла да побърка Ники Илиев през десетте години от брака им

А именно какъв е бил животът на Ники Илиев през всичките десет години от брака му със Саня и как тя го е тормозила непрестанно. Оказа се, че преди Илиев, Борисова е имала 7-годишна връзка с актьора Деян Донков.

Това било много отдавна, а Саня едва на 17 години. Чаровницата била момиче, което нямало увереност в себе си и самочувствие. Нищо, че винаги са й казвали колко е красива. Липсата на самоувереност й изиграла лоша шега с Донков, който се скъсал да й слага рога.

Саня Борисова преживяла драматично раздялата им, а когато се запознала с Ники Илиев пренесла върху него недоверието и призраците, които постоянно вижда наоколо.

„През цялото време, абсолютно през цялото време, тя не спираше да прави сцени на Ники. То не беше контрол по телефона, то не бяха крясъци, дори го псуваше, защото мислеше, че й слага рога. Такава неувереност и истерии никой не би изтърпял дълго. Ники е направо герой и паметник трябва да му вдигнат за търпението“, убедени са източниците.

Накрая обаче чашата преляла и Илиев заявил, че няма да стои да понася лудостите на Саня и ден повече. Решението му да я изтрие от живота си е категорично, а близките му се радват на любовта към Даяна Ханджиева. Която била коренно различна от Борисова, в добрия смисъл на думата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар