Порасна й работата: Щерката на Гала заряза сина на Джуджи! (двамата уж бяха лудо влюбени – виж тук)

Порасна й работата: Щерката на Гала заряза сина на Джуджи! (двамата уж бяха лудо влюбени – виж тук)
Гласувайте за статията

Щерката на Гала – Мари Будева заряза Константин Маринов!

Дъщерята на Гала – Мари Будева порасна на години, но май най-много й порасна самочувствието. Оказа се, че чаровната девойка е била шута на дългогодишното си гадже Константин Маринов.

Гала

Щерката на Гала уж беше много влюбена в сина на Джуджи, а го заряза, без да й мигне окото

Както знаем, той е син на първата приятелка на Гала – Джуджи, която винаги е одобрявала връзката им и дори се надяваше Мари да й стане законна снаха.

Е да, ама не! От близо половин година Мари Будева и Константин не са заедно, а клюкари от светския елит на столицата разкриха, че тя е причината за това.

„Не сме сигурни какво точно е станало помежду им, но отдавна Мари беше на мнение, че няма какво да научи от Косьо и не може да се развива с него. Тя има големи амбиции за бъдещето си, в което прилича на майка си. Сигурно се е насочила към някой по-перспективен и успешен от сина на Джуджи“, коментират източниците.

Откакто не са заедно, Константин е изтрил профила си в социалната мрежа, а Мари Будева не е поствала общи снимки с него от Нова година насам. Остава само да разберем дали девойката е срещнала нова любов и кой е евентуалният късметлия.

Колкото до Гала и Джуджи, те не са развалили отношенията си и продължават да са все така добри приятелки. За което можем да ги поздравим.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Порасна й работата: Щерката на Гала заряза сина на Джуджи! (двамата уж бяха лудо влюбени – виж тук)”

  1. зрител

    юни 06. 2018

    Каквато е майката такава и дъщерята Простакеси със самочувствие без покритие.Сега вече Мари може и да размине майка си по к….

Добавете коментар