Бомба: Калин Врачански разведе Мариана Векилска и мъжа й! (двамата са любовници от четири години)

Бомба: Калин Врачански разведе Мариана Векилска и мъжа й! (двамата са любовници от четири години)
Гласувайте за статията

Мариана Векилска и Симеон Колев се разведоха заради Калин Врачански!

Аферата на Калин Врачански и Мариана Векилска избухна в медиите отскоро. След като двамата бяха засечени да се натискат в една от градинките в столицата. Оказа се обаче, че историята им далеч не е от сега.

Мариана Векилска

Мариана Векилска и Калин Врачански са заедно от доста години

Близки до водещата от Би Ти Ви подшушнаха, че любовта й с актьора датира от цели четири години. Припомняме, че тогава двамата бяха изловени да се целуват в нощно заведение, но успяха да се измъкнат с нелепо оправдание.

Това се случва през 2014-та година, а съпругът на Мариана Векилска – Симеон Колев иска развод. В името на семейството и детето им обаче, журналистката съжалила и измолила Симеон да й прости, и ако може да забрави.

Е, оказа се обаче, че Колев не успя да забрави обидата и огорчението от изневярата на половинката си. Както знаем, през последните няколко години самият той го удари през просото като редовно беше засичан по барове с чужди жени.

На практика бракът им се крепеше единствено на хартия, но всички около тях си даваха сметка какво се случва. Раздялата им закъсня, но вече е факт, а наскоро Векилска беше видяна щастлива и сияеща в обятията на Калин Врачански.

„Дано да не е направила грешка и то най-голямата в живота си. Защото Калин наистина е красавец и голям чаровник, но да не забравяме, че сменяше жените си като носни кърпи. А и винаги е говорил, че не е готов за дете. Как ще се справя с детето на Мариана ако заживеят заедно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар