Зрители скочиха срещу Камелия заради „Гласът на България“! (още подробности)

Зрители скочиха срещу Камелия заради „Гласът на България“! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Камелия си отнесе доста обиди и попръжни от страна на потребителите в мрежата!

Поп фолк дивата Камелия отнесе купища обиди и попръжни от зрителите на формата „Гласът на България“. Припомняме, че на финала участничката на Камелия – Оливия се бореше за първото място, но беше победена от Виктория и Ния.

Камелия

Камелия успя да вбеси зрителите на „Гласът на България“

В последствие Ния грабна голямата победа и чека с парите, но публиката и феновете на Оливия не останаха безучастни. Те се възмутиха от ментора Камелия и я обвиниха за провала на Оливия. Основната причина, разбира се, е това, че Ками я е накарала да пее чалга.

Двете изпяха в дует хита на Ками „Ти си моя ангел, ти си моя Бог“, а мрежата закипя от коментари на потребители. Ето и част от тях:

„Камелия и Оливия с облекло ли бяха или със съблекло?! + Чалга! Беше потрес за финал!!!“.

„Хора, недейте така! Какво искате да изпее Камелията? По традиция и понеже друго не може, жената си я пее тази песен на всеки финал“.

„Е, верно ли я накара да пее чалга на финала? … Тотално излагане!!! Чалгийка в опит за зрителски вот. Да,ама не!“.

„В потрес съм! Горката Оливия, каква помия я карат да пее!“.

„Камелия изпорти Оливия ! Можеха да изпеят някоя известна българска песен , но не чалга. Възмутена съм!“.

„Е без чалга не може..хахха… Съжалявам, но не мога да приема това за сериозно… Не стига,че тя въобще не трябва да е на финал, ами и Камелия яко я закопа с тази песен…мале мале…трагедия…“.

„Не се възмущавате, че има чалгарка сред менторите, ама сега като си пробута тъпите песни се сетихте“.

„Жалко, мнооого жалко! Ментора прецаква своя ученик! Това песен за финал ли е??? Дори с тоалета са направили така, че да изпъкне Камелията, а не това хубаво и талантливо дете! Жалко…“

„Защо измъчвате горкото дете. Защо се допуска чалга на тази сцена???? Камето като не може да пее на английски можеше да опита с някое от стотиците български поп парчета. Да ама не…“, тези и още десетки гневни коментари на зрители взривиха страницата на шоуто в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар