Много си повярва: Моника Валериева оплю обслужващия персонал в държавата! (виж какво написа в мрежата)

Много си повярва: Моника Валериева оплю обслужващия персонал в държавата! (виж какво написа в мрежата)
Гласувайте за статията

Моника Валериева явно много си повярва, взе се за нещо велико!

Скандалната моделка Моника Валериева изуми мрежата с коментар по поредната тема, по която не е експерт. Но какво значение има това, нали трябва да се чуе „тежката“ й дума?!…

Моника Валериева

Моника Валериева отново се показа супер компетентна…, на всякакви теми, разбира се

Мона, която през повечето време бръмчи в Дубай, изригна срещу обслужващия персонал в страната ни. И яко ги насоли. Ето какво написа:

„Къде обучават персонала да се обръща към клиента на ,,Ти”, не на ,,Вие”, все едно до снощи сме били заедно… И после пишете за лошо настроение, ми ще си го търпят!

Къде точно визирате, че ви посрещат тук в България с усмивка, позитивизъм, с ,,Добре дошли” ,,Добър ден” или ,,Хубав ден”, освен в изисканите ресторанти.

Но аз ги разбирам. Подтиснати са, но такива глупости да се пишат… Айде моля ви се, кадърен персонал да има? Да давате пари да ги обучавате? Че и коментари триете. Мързеливи сме си“, изригна Моника Валериева в профила си в мрежата.

Разбира се, веднага се намериха хора, които останаха шашнати от думите и претенциите й. И настояха да разберат в качеството на каква Моника си позволява да критикува бранша.

„Моника, ти какво и кога бачка последно. Да си била касиерка или сервитьорка,че си изказваш компетентното мнение…?“, заби й въпроса потребителка във Фейсбук. На което Мона моментално отвърна, навирила нос:

„Не миличка, клиент съм и работодател. Когато пишеш в сайта ми ще видиш какво е адекватно обслужване, въпроса е ти коя си?“, надменно я контрира моделката. Но тази надменност вече сме я виждали многократно от нейна страна и не ни впечатлява особено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар