Потрес: Шеф Манчев се съблече гол в мола, шокира с косми и корем! (още подробности)

Потрес: Шеф Манчев се съблече гол в мола, шокира с косми и корем! (още подробности)
Гласувайте за статията

Шеф Манчев скандализира посетителите в столичен мол!

Кулинарният гуру шеф Манчев може да е голям експерт в кухнята, но откъм обноски и възпинание се оказа пълен профан. Преди дни той буквално скандализира посетителите на „Парадайс мол“ в столицата в опит да си купи дрехи.

шеф Манчев

Шеф Манчев показа ексхибиционизъм в мола, шокира клиентите

Служители на магазина, посетен от шеф Манчев разкриха, че той изобщо не знае що е то пробна и място за преобличане. Иван Манчев си харесал няколко ризи и тениски, които обаче започнал да надява на гърба си директно между щендерите с дрехите.

Около него гъмжало от хора – мъже, жени и дори деца. Но това ни най-малко не смутило майстора на черпака. Вечното присъствие в „Черешката на тортата“ дори се кефел, когато усети, че някой го гледа стреснато и с опулени очи.

„Явно не го притеснява шкембето и космясалото му тяло, за да ги демонстрира публично. Може би му е фетиш да се показва гол, но все пак би следвало да се съобрази с хората наоколо и най-вече с фигурата си. Не е като да прилича на Митко Бербатов, нали?!“, коментират потресени служители на магазина.

Има обаче и друго, доста по-логично предположение за „ексхибиционизма“ на готвача. И то е манията му за слава. Отдавна се вижда, че шеф Манчев се опитва да бъде на всяка манджа мерудия и да се навре, където и да било. Стига да е пред погледите на хората и камерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар