Ники Михайлов проговори за враждата с Валери Божинов – вижте какво каза!

Ники Михайлов проговори за враждата с Валери Божинов – вижте какво каза!
Гласувайте за статията

Ники Михайлов вече не се страхува да говори за Валери Божинов!

Може би мнозина помнят, че преди години Ники Михайлов и Валери Божинов бяха в лют конфликт. Двамата не спираха да се хулят по медиите, но днес вече всичко е различно.

Ники Михайлов и Валери Божинов

Ники Михайлов вече не мрази Валери Божинов

Оказва се, че те са заровили томахавката. Вече всичко от миналото било забравено и те не таяли лоши чувства един към друг.

„Първото, което е, че ние бяхме деца тогава. Второ – аз Валери го познавам от 15 години, много преди да се случат всички тези неща между нас в личен аспект. Винаги сме били приятели, винаги сме се уважавали, винаги сме имали добри чувства един към друг. Факт е, че в периоди от време сме имали обострени отношения, може би сме мислили по детски. Накрая много елементарно в един разговор за 15 минути всичко се изясни. Защото ние, преди всичко, сме джентълмени и пичове. В един разговор за 15 минути си казахме нещата едно към едно в очите и към ден-днешен с Валери Божинов сме в прекрасни отношения. Всички неща бяха свалени на масата и се изясниха. Мисля, че това е и правилният начин да се случват нещата.“ – казва Ники Михайлов в интервю пред Blitz.bg, цитира Kliuki.net.

Тогава се считаше, че враждата между тях е породена от жените им. Алисия, която беше с Николай по онова време, беше във война с Николета Лозанова, която беше пък с Валери.

Днес нещата са съвсем различно. Ники Михайлов е с НиЛо и лети в облаци от щастие. Той самият не го крие.

„Единственото, което мога да кажа е, че съм щастлив, много щастлив. Щом така е станало, значи така е трябвало. За мен в този живот всичко е съдба. И да бягаш и да се криеш, нещо, което трябва да те намери, ще те намери. Така че, да – мога да кажа, че старата любов ръжда не хваща. Към ден-днешен в хубавия смисъл. Най-важното е хората да се обичат, независимо какво е станало през времето, през какви ситуации са преминали.“ – споделя вратарят.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар