Големият Васил Найденов призна влиза ли във ВИП Брадър? (Ето цялата истина)

Големият Васил Найденов призна влиза ли във ВИП Брадър? (Ето цялата истина)
5 (100%) 1 vote

Васил Найденов разкри дали влиза във ВИП Брадър

Според слуховете големият Васил Найденов влиза в Къщата на Големия брат. Поп певецът, любимец на поколения българи бил един от първите поканени да влезе в новия сезон на шоуто по Нова телевизия. Васко Кеца се договорил с продуцентите на скандалджийското шоу за колосална сума в размер на 250 бона, въпреки че поп легендата поискал повече.

Васил Найденов отказал на ВИП Брадър

„Дайте ми половин милион, в противен случай не ми губете времето”, гласи една от клюките.

Очаквало се той да бъде черешката на тортата в едно от най-гледаните предавания по Нова телевизия. Звездата се притеснявал да не се сгромоляса ореола му на звезда. Затова пазарлъците, стартирали още преди години, досега винаги завършвали с неуспех.

Но една дузина хора от екипа на ВИП Брадър най-после убедили певеца да влезе в една от най-наблюдаваните къщи в страната и да живее поне месец пред погледите на милионите си фенове.

За целта те удоволетворили най-капризните му претенции.Тъй като графикът на 67-годишния певец бил запълнен до края на годината, продуцентите на шоуто изпълнили изискването му да напуска Къщата, когато има участия. Ето обаче истината, която разкри изпълнителят на „Болката отляво”:

„Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен – нищо такова няма да се случи. Дано само някой де не се опитва да си прави реклама на мой гръб.

Ако реша да участвам някога в подобен формат, лично аз първи ще го обявя в пресата и ще съобщя хонорара си на българския народ”, заяви певец №1 на републиката.

Лично Маги Халваджиян му звъннал да го покани да се изяви и в шоуто „Като две капки вода”. Него Васил Найденов също отрязал:

„Не си спомням точно за какво ме искаше – за жури или за участник. На за каквото и да ме молят, просто нямам възможност да откликна. Преди години бях председател на журиращата комисия в „Байландо” и три месеца бях плътно ангажиран, та знам какво е. Изглежда лека работа, но не е, а трябва да си непрекъснато на снимки.

Имам екип, с който работя по концерти и участия, и който трябва да се прехранва. Дори, когато на мен не ми се пътува и не са ми нужни пари, аз съм длъжен да осигурявам хляб на тези 12 души със семейства и деца. Какво ще правят те, докато аз имам ангажимент в телевизионен формат?“, каза певецът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар