Съпругата на екранния д-р Ковачев призна: Бракът ни свърши, мъжа ми хлътна по д-р Огнянова! (Шок разкрития)

Съпругата на екранния д-р Ковачев призна: Бракът ни свърши, мъжа ми хлътна по д-р Огнянова! (Шок разкрития)
1 (20%) 1 vote

Екранният д-р Марио Ковачев и д-р Зорница Огнянова от „Откраднат живот” пренесоха любовта от екрана в живота си!

Д-р Марио Ковачев и екранната му партньорка са влюбени наистина. Новината за новата двойка разтърси светските среди.Оказа се, че искрата от телевизионния ефир здраво е подпалила любовниците от „Откраднат живот”.

Д-р Марио Ковачев и д-р Огнянова са лудо влюбени и в живота

Това разкриха източници, близки до двамата. Такава е скандалната истина, защото д-р Марио Ковачев или Велислав Павлов, както е истинското име на актьора, е женен мъж.

И не само съжителства с жена, а има дългогодишен брак с актрисата Юлиана Сайска. Той и десетина години по-възрастната от него съпруга имат и един син Йоан, пише вестник „Уикенд”.

За разлика от него Диана Димитрова, влязла в обувките на д-р Огнянова, е свободна и необвързана. Тя не само играе изкусителна докторка в сериала, но и в живота се определя като дива, свободолюбива и готова да граби с пълни шепи от живота, жена.

Напълно отдадена на емоциите и любовта, тя тотално е отвяла главата на екранния си партньор. Който е на път да скъса окончателно с дългогодишната си половинка.

На прожекциите на последните два епизода на „Откраднат живот” Велислав Павлов и Диана не се отделяли един от друг И от километри си личало, че между тях прескачат цели гейзери от любовни емоции.

Близки до двамата любими герои от хитовата лекарска поредица разкриват, че съпругата на екранния д-р Ковачев усетила преди месеци какво се случва с мъжа й. Тя изключително тежко изживява залитането на съпруга си по палавата си колежка.

Дали любовната афера на 44-годишния Велислав Павлов е временна или двамата с Диана са се намерили, само времето ще покаже. Но истината е, че екранния д-р Марио Ковачев все по-трудно крие напиращите си чувства към партньорката си от „Откраднат живот”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар