Виктор Николаев претърпял операция по спешност: Ето защо не е на екран!

Виктор Николаев претърпял операция по спешност: Ето защо не е на екран!
Гласувайте за статията

Здравето на Виктор Николаев не е никак добро!

Водещият на „Здравей, България“ от известно време отсъства от тв ефира, а причината най-после стана ясна. Виктор Николаев го е закъсал със здравето и затова не ходи на работа, научи Kliuki.bg.

Виктор Николаев

Виктор Николаев е бил в болница

Оказва се, че той има проблеми с бъбреците. На 18 май е бил приет по спешност в болница и след това му е била направена операция, пише в. „Ретро“.

Състоянието му в момента е стабилно и няма опасност от усложнения. Все пак лекарите му препоръчали да си почива у дома поне няколко седмици и сега той правел точно това.

В същото време телевизионната му партньорка Аделина Радева постоянно поддържала връзка с него. Тя се притеснявала не само за здравето му, но и за самата себе си.

Ади все още е твърде „зелена“ в Нова телевизия и не може да поема сама много отговорности. Затова, когато останала без партньор в ефир, се паникьосала, че няма да се справи без подкрепа.

Ето защо няколко пъти в предаването се появи Богомил Грозев, който по принцип е само новинар. Така Аделина се чувствала по-спокойна.

Очаква се Виктор Николаев да се завърне съвсем скоро. Надеждите на всичките му близки са, че повече няма да има проблеми с бъбреците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар