Вики Петрова към Юксел Кадриев: Стегни се!

0

Юксел Кадриев получи голям упрек от екранната си партньорка!

Сериозен конфликт се породи между Юксел Кадриев и Виктория Петрова. Двамата работят заедно от много години, но между тях никога не е имало чак такова напрежение.

Юксел Кадриев и Вики
Юксел Кадриев и Виктория Петрова са в конфликт

Причината е в напълняването на журналиста. Напоследък той бил наддал с доста килца, което се вижда с просто око на екрана, пише в. „Таблоид“.

Шефовете му му били направили забележка да се стяга и да се подложи на диета. Интересното е, че дори екранната му партньорка му казала да яде по-малко и да наблегне на спорта.

Вики е много амбициозна и неслучайно се е посветила изцяло на журналистическата си кариера. Това я кара да бъде взискателна не само към себе си, но и към хората, с които работи.

Виктория държала много на нея и Юксел да гледат с добро око. Това й се виждало невъзможно, ако и двамата не са с безупречен външен вид.

Не е ясно какво е накарало Кадриев да се отпусне така и да започне да яде на поразия. Вече се говори, че всичко при него се дължи на депресия, която го тласка към напълняване.

Освен това има вероятност етническият турчин отново да е посегнал към чашката. Той е склонен към пиенето на алкохол, а е много добре известно, че то е изключително калорично.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.