Голям удар за Цветелина Грахич: Ето защо не може да се омъжи!

Голям удар за Цветелина Грахич: Ето защо не може да се омъжи!
4.5 (90%) 2 votes

Цветелина Грахич не иска да повярва, но повратностите на живота я застигнаха и нея…

Не е лесно да се преживява в България в наши дни. Дълго време Цветелина Грахич имаше зад гърба си Слави Трифонов, който й поднасяше всеки месец сигурни доходи.

Цветелина Грахич и Кристиян Шаламанов

Цветелина Грахич в момента не може да си позволи да се омъжи за Кристиян Шаламанов

Сега нещата са различни. Певицата работи само за себе си, но парите в джоба й са сериозно намалели.

Ето защо към момента не може да си позволи да се омъжи. Цвети просто нямала никакви заделени за сватба пари, пише в. „Уикенд“.

Босненката опитала да пести за сватбата си с Кристиян Шаламанов, но скоро узнала, че е невъзможно да го направи, не и с това, което изкарва. Затова изпаднала в безизходица.

Единствената й надежда към този момент е Кристиян да успее да задели досттъчно пари, за да се венчаят. Той е музикант по корабите и изкарва повече от нея, но пак не е достатъчно за пищна сватба, каквато желае певицата.

Финансовите проблеми все повече карали Цветелина Грахич да се замисля дали да не мине окончателно към поп-фолка и в частност „Пайнер“. Там участията валят и ще й бъде сравнително лесно да пробие, защото вече има име в света на шоубизнеса.

Цвети и Кристиян са сгодени от няколко години насам, но сватбата им явно няма да се състои скоро. Не е изключено накрая просто да подпишат, за да избегнат големите разходи. Не това обаче е мечтата на певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар