ЛУДО ВИДЕО: Случилото се между Натали Трифонова и Сашо Кадиев шашна всички!

ЛУДО ВИДЕО: Случилото се между Натали Трифонова и Сашо Кадиев шашна всички!
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев отново показа колко луд може да бъде!

Натали Трифонова се убеди лично в нестандартния подход на Сашо Кадиев на работното място. Двамата направиха видео, което показва що за човек е всъщност актьорът.

Натали Трифонова и Сашо Кадиев

Натали Трифонова разкри Сашо Кадиев

Синоптичката го е заснела как танцува по странен начин. Във видеото Александър дори си удря задните части и провокира с интимни докосвания по тялото си.

За да не предизвика ревността на жена му, Натали е написала над видеоклипа, който е пуснат в профила й – „Сутрин при нас е така 😂 Tanya Toncheva, мъжът ти е откачен! 😂“.

Самата Таня отговаря под публикацията – „Не му е лесно и на него:)“. Така тя показва, че не ревнува от синоптичката, колкото и красива да е тя.

Сашо Кадиев отдавна е известен с лудостта си. Всъщност именно тя и голямото му чувство за хумор го държат вече 6 години в ефира на Би Ти Ви.

Актьорът знае отлично, че това, което прави, се харесва на зрителите. Затова не пропуска шанс да бъде луд в действията си.

Все пак майка му едва ли е останала доволна от това видео. Тя винаги е обвинявала сина си, че не е достатъчно сдържан и сериозен на работното място, а това може да му навлече проблеми с шефовете.

Вижте нагледно какво сътвори водещият на „Преди обед“!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар