Надя Иванова проплака: Няма мъж, който да ме оплоди!

Надя Иванова проплака: Няма мъж, който да ме оплоди!
Гласувайте за статията

Надя Иванова се намира в доста деликатно положение в личен аспект!

Актрисата Надя Иванова, която преди 2 години взе участие във „ВИП Брадър“, днес е доста самотна и тъжна. Причината е, че не може да намери партньор, с когото да създаде семейство.

Надя Иванова

Надя Иванова иска да стане майка, но няма кой да я направи такава

Бившата тв водеща е в отлично физическо състояние да стане майка, но просто няма кой да я оплоди. Ето защо тя подкрепя с две ръце кампанията за даряване на яйцеклетки, в която се е включила с удоволствие, пише Hotnews.bg.

„От един момент нататък се замисляш, че бременността не се случва в нормалното за това време. Тя не винаги се получава според нашите планове. Оказа се, че този процес зависи от много фактори, така че жените трябва да направят оценка на резерва си от яйцеклетки.”, сподели бившата водеща на „Елит” в предаването „На кафе”.

Тя преди време изкара тежка връзка с Андрей Арнаудов, който наскоро стана за първи път баща. Днес вече е готова да има и тя наследеник, но уви.

„Много жени са в моето положение – искат да имат дете и не са физически увредени, но не намират партньор.”, казва Надя Иванова.

Последната й сериозна връзка беше с Йоло Йолов, който почина внезапно от мозъчен аневризъм. Именно с него Надя се е надявала, че ще има деца, но смъртта й го е отнела.

Преди около година и половина имаше слухове, че се вижда с Борислав Комсийски, с когото се запозна в Къщата. Там обаче нещата бързо пропаднаха и тя отново се озова сама.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар