Голямата драма на Сашка Васева: Стана ясно как е ослепяла!

Голямата драма на Сашка Васева: Стана ясно как е ослепяла!
Гласувайте за статията

Сашка Васева вече години наред се бори с голямата си болест!

Певицата Сашка Васева носи своята голяма драма. Тя от дълго време е напълно сляпа с едното око, а с другото вече не вижда много добре. Причната е атрофия на зрителния нерв.

Сашка Васева

Проблемите на Сашка Васева с очите започват случайно

Заболяването се отключило, когато веднъж фолк дивата влязла по погрешка в тъмна стая и се заключила там без да иска. Тъй като има клаустрофобия, блондинката изпаднала в силен стрес, който довел до кръвоизлив на окото. Докато отключат стаята, вече била загубила зрението на окото си.

Днес Сашка Васева се бори да не ослепее напълно. Зрението и на другото й око е силно намаляло, поради което тя не вижда почти нищо периферно.

„Аз съм със статут на инвалид от много години. С едното око нищо не виждам, а с другото само отчасти. Лекарите ми казаха, че няма какво да се направи и че един ден ще съм напълно сляпа.“ – споделя с болка легендата в родната чалга.

Поради проблемите с очите Сашка е раждала и двете си деца чрез секцио. Напъните от естественото раждане могат напълно да съсипят зрението й.

Все пак певицата не спира да се надява, че няма да се наложи да ходи с бастун и куче – водач един ден. Тя опитва всякакви народни методи за лечение, но засега ефект от тях няма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар