Болката на Роксана е неутешима: Певицата е преживяла тежка следродилна депресия!

Болката на Роксана е неутешима: Певицата е преживяла тежка следродилна депресия!
5 (100%) 1 vote

Роксана се е борила дълго време с чувство на мъка и тъга!

Певицата Роксана роди своето първо дете, но това не я е направило най-щастливата жена на света. Напротив, изпаднала е в депресия след раждането, писа в. „Телеграф“.

Роксана

Роксана носи своята голяма мъка

Причината, разбира се, е липсата на майка й, която почина. Тя толкова много й е липсвала в онези дни, че това е нарушавало съня й всяка нощ.

„Будих се посред нощ и питах Сашо дали ме обича. Знаех, че го тормозех, но го правех. Липсваше ми мама, не можех да преживея липсата й. В такива моменти се скривах. Гледах бебето ми и повтарях, че тя никога няма да го види. Плачех. Чудех се дали ще бъда добра майка, страхувах се от бъдещето.“ – споделя с горчивина Роксана.

Майката на певицата почина преди 7 години, когато Рокси участваше в „Гласът на България“. Тя стана жертва на катастрофа, която е най-тежкото нещо за близките й и до днес.

„Бурята беше отминала, бяха добре и дори ми обеща, че в неделя ще дойдат да ни гледат.“, спомня си Роксана. „20 минути по-късно аз вече нямах майка.“ – каза преди време фолк дивата от цигански произход.

Все пак тя продължава да вярва, че майка й я закриля отгоре и прави всичко възможно да бъде щастлива. Както тя, така и внучето й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар