Константин: Смейте ми се, че съм селянин, няма проблем! (Всичко за голямата му промяна)

Константин: Смейте ми се, че съм селянин, няма проблем! (Всичко за голямата му промяна)
4 (80%) 1 vote

Константин прехвърли 40-те и вече мисли предимно за спокойствието си!

Както вече писахме, Константин си построи огромна къща в покрайнините на София, където ще изживее остатъка от живота си заедно със семейството си. Той е изключително щастлив, че ще се махне от напрежението на големия град.

Константин

Константин иска вече само спокойствие

Коцето възнамерява изцяло да се отдаде на селския начин на живот. Той вече е започнал да си прави градина, където ще отглежда зеленчуци, пише в. „България днес“.

„От години ми е мечта да имам къща с дворче и децата ми да тичат там, да се търкалят по тревата, да си играят. И да си направя парник.“, споделя Коцето. „И ето, сега съм в периода, в който озеленявам. В момента разсадите ми са готови. И в новата ми S-класа, която е топът на мерцедеса, превозвам тор. Нека да се смеят, че съм селянин. Точно това за мен не може да се каже.“, казва певецът, цитиран от Kliuki.ws.

Всъщност Константин е от много стар софийски род и затова няма комплекси на тема столица. Може би затова не се притеснява да живее на село.

Съпругата му Надежда го подкрепяла изцяло във всичко това. Двамата били взели заедно решението да се отдалечат от шумния град.

Коцето върти дискотека и обикаля по участия непрестанно. Животът му е пълен с много шум и напрежение. Затова има нужда в свободното си време да се откъсва от всичко това и да живее спокойно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Константин: Смейте ми се, че съм селянин, няма проблем! (Всичко за голямата му промяна)”

  1. Тtdrmetodieva@gmail.com

    юни 09. 2018

    А аа марих? !!!!!!

Добавете коментар