Унижение за Миро: Ели е главата на семейството им!

Унижение за Миро: Ели е главата на семейството им!
Гласувайте за статията

Миро Каризмата е зависим изцяло от жена си в момента!

Певецът Миро е принуден да бъде мъж под чехъл. Съпругата му Елица ръководи всичко в тяхното семейство и това е така поради факта, че именно тя ги издържа.

Миро и Ели

Миро живее на гърба на Ели

Каризмата явно добре си е направил сметката, женейки се за Ели, че тя е доста добре финансово и ще може да живее на гърба й. Това сега му се налага, тъй като е на практика фалирал, писа в. „Уикенд“.

Мирослав Костадинов бил пълен с дългове, които не знаел как ще покрие сам. Той дължи над 20 бона на компания за автомобили, тъй като не е могъл да си изплати колата. На всичкото отгоре всяко бизнес начинание, което предприе, се оказа провал.

Преди 7 години Миро отвори бар на „Витошка“ в столицата. Той обаче просъществува едва половин година, въпреки че в него имаше жива музика.

Оттогава певецът се издържа само от участия и тв ангажименти като журирането му в „Гласът на България“. Това обаче не стига да си покрива разходите и в момента е изцяло разорен.

„Добре, че е женен и жена му изкарва добри пари, иначе няма да може да преживява.“ – коментират познатите на блондина.

Ели върти много успешен ресторант в Лондон и сега Миро бил при нея, тъй като в България нямал пари да се издържа. Всичко, което изкарвал, заминавало за покриване на дълговете му.

„Хората смятат, че ние – лицата от екрана, живеем като в Холивуд. За съжаление не е така, и ние си имаме своите затруднения.“ – признава с горчивина изпълнителят на „Гълъбо“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар